Servycat presenta

Els nostres clients

L’objectiu principal és donar el millor servei pels nostres clients

Un servei personalitzat, ràpid i eficaç. La nostra vocació de servei, la seriositat i el compliment dels nostres compromisos ens permet disposar de clients punters de diversos sectors, tant d’àmbit nacional com internacional.

SUN CHEMICAL

Ha proporcionat més de 200 anys d’experiència en tecnologia innovadora i un compromís continu de qualitat i servei amb els seus clients. És el major productor mundial de tintes d’impressió i pigments i ofereix solucions a mida per a més de 10.000 marques mundials.

sunchemical.com
BEFESA

És una empresa de serveis innovadors i sostenibles en el reciclatge de residus perillosos dins la indústria de l’acer i l’alumini. L’empresa gestiona més de 1.300 milers de tones de residus, produint més de 600 milers de tones de materials nous a l’any.

befesa.com
EMBUTIDOS MONELLS

És una empresa d’origen familiar fundada al 1975 que es dedica a la fabricació i comercialització d’embotits i productes carnis. Disposa de tres plantes productives a Catalunya. Aposta per una alimentació natural i saludable.

monells.es
MIMASA

Va ser fundada al 1986. Ofereix des dels seus inicis solucions a mida pel sector de la indústria alimentaria, realitzant dissenys personalitzats de màquines de procés i de projectes integrals de neteja, higienització i secat.

mimasa.com
SAICA NATUR

Saica Natur, divisió del Grupo Saica, té com a objectiu principal recuperar residus i proporcionar-los una segona vida per aconseguir el Residu Zero a Abocador i ajudar als seus clients en la implementació d’un model de negoci d’Economia Circular.

saica.com
CAFOSA

Va ser fundada a Barcelona al 1979. Forma part del grup d’empreses Mars/Wrigley, una de les empreses alimentàries més grans del món. És un dels principals proveïdors mundials de xiclets innovadors i d’alt rendiment, sobretot en indústries com la confiteria i la farmàcia.

cafosa.com
NOEL ALIMENTARIA

Té més de 80 anys d’història en el món de la xarcuteria (cuits, curats, carns, rostits, etc.). Disposa de 10 plantes repartides per tot el territori nacional, realitzant el procés productiu en totes les seves etapes, i exporta a més de 55 països del món.

noel.es
METALQUIMIA

Fundada al 1971 i s’ubica a Girona. És considerada líder mundial global en tecnologia i fabricació de línies completes per a la elaboració de productes carnis. Aposta per la innovació tècnica i tecnològica dels seus productes i pel seu professional equip humà.

metalquimia.com
BONPREU / ESCLAT

El GRUP BONPREU és una empresa catalana d’alimentació que va néixer al 1974, obrint el seu primer establiment a Manlleu i el primer hipermercat ESCLAT a Vilafranca del Penedès al 1988. Disposa de molts establiments repartits per la majoria de localitats de Catalunya.

bonpreuesclat.cat
FIBRAN

És la unió de les empreses Fibran, Edicas, Fibran Middle East i Fibran Turkey. Dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix budell de col·lagen natural des de fa més de 75 anys. FIBRAN GROUP exporta el 90% de la seva producció a més de 60 països.

fibrangroup.net
COSTA FOOD

Va néixer a Huesca al 1966, juntament amb Piensos Costa. S’ha consolidat com un referent en el sector agroalimentari nacional i europeu. Treballa amb un procés circular i aposta pels productes naturals des de l’origen.

costafood.com
CATALANA DE PEFORACIONS S.A.

Fundada al 1968 i especialitzada en perforacions horitzontals dirigides i perforacions verticals per a captar aigües subterrànies, així com altres serveis relacionats amb la gestió del subsòl. El seu mercat i actuacions són a nivell mundial, essent un referent del seu sector.

catalanadeperforacions.com
IQAP

Treballa en el sector químic des de fa més de 35 anys. Ha anat evolucionant i adaptant-se a les necessitats que han anat sorgint al voltant del món químic i tecnològic. La seva seu actual es troba a Les Masies de Roda (Osona).

iqapgroup.com
ROCA 1927 (ESCORXADOR ROCA)

Té més de 75 anys d’experiència en el sector carni. És especialista en producció de carn bovina i de xai, portant a terme la integració de tot el procés de producció i assegurant productes amb la millor qualitat i amb la màxima seguretat alimentaria.

rocagrup.com
CASA MAS

És una empresa alimentaria que elabora plats preparats frescos, sense pasteuritzar i amb ingredients de primera qualitat. La producció va anar augmentant amb els anys, convertint CASA MAS en un referent sobretot a nivell català.

casamas.com
JDE

Té més de 265 anys d’història en el món del cafè i del té. Treballa amb més de 140 països del món a través de conegudes marques com Tassimo, Moccona, Kenco, L’OR, etc.

jdeprofessional.es
GRUPO JORGE

Té més de 80 anys d’història i és un dels majors grups carnis d’Espanya amb presència sobretot al sector porcí, on desenvolupa la seva activitat des de les granges de producció fins a la distribució de la carn o productes elaborats a diferents canals de distribució.

jorgesl.com
HARIBO

És una empresa de llaminadures alemanya coneguda mundialment. Té més de 6.000 treballadors i 18 fàbriques repartides per tot Europa, una de les quals es troba a Cornellà del Terri (Catalunya) inaugurada al 1985.

haribo.com
FORGESTAL

És una empresa que es dedica a la fabricació d’equipaments relacionats amb el sector ceràmic. Treballa a nivell mundial i disposa de diferents instal·lacions repartides per tot el món.

forgestal.com
Quadpack Wood – Technotraf Wood Packaging

Empresa de fabricació i comercialització d’accessoris de fusta per formar part de l’envàs o embalatge de productes d’alt nivell (perfums, cosmètica, decoració...). La fàbrica actual es troba a la població de Sant Vicenç de Torelló, on desenvolupa les seves activitats industrials.

quadpack.com
M. SERRA

És una empresa amb més de 40 anys d’experiència en la indústria alimentària. Construeix maquinària per a la cocció d’unitats de producció de plats precuinats, per a fondre greixos i sèus a escorxadors porcins, bovins i ovins i en sales d’especejament.

m-serra.com
AUDENS FOOD

Va ser fundada al 1975. Centra la seva activitat en la producció i comercialització de productes d’alimentació cuinats congelats. Compta amb plantes a la província de Barcelona i a la de Zamora.

audensfood.com
NESTLÉ

És una empresa amb més de 150 anys de presència al mercat mundial d’aliments. La gama de productes que ofereix Nestlé és molt àmplia: aigua mineral, cafè, formatges, iogurts, gelats, menjar per animals, productes làctics, xocolata, congelats, etc.

nestle.es
LA FARGA

És una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza en el món del coure i els seus aliatges per a diferents mercats, com l’elèctric, el d’envasos metàl·lics, el ferroviari, el d’automoció, etc. Va ser fundada al 1808 i avui en dia gaudeix de presència internacional.

lafarga.es
SKIS ROSSIGNOL

Va néixer a la localitat francesa de Voiron a l’any 1907. Fabrica equipament alpí i nòrdic, com també roba i accessoris. Va ser una de les primeres companyies en produir esquís de plàstic.

rossignol.com
RADAR PROCESS

Líder en construcció d’equips per a la indústria alimentaria amb orientació al client i a millorar sempre en els seus processos productius. Té més de 40 anys d’experiència en diferents indústries, oferint solucions per a tot tipus de necessitats.

radarprocess.com
DIVERSEY

És líder mundial en aportar solucions per a la neteja i la higiene des de 1886. Treballa per a tots els sectors de la indústria (alimentació, hostaleria, supermercats, hospitals, etc.) en més de 160 països.

diverseysolutions.com
GRUPO GIRÓ

És una empresa referent mundial en la fabricació de bosses de malla per a l’envasat de productes frescos hortofructícoles. La seva implantació és a nivell de tot el planeta, amb un màxim grau de coneixement de marca i qualitat dels seus productes.

giro.es
GRUPO AGBAR

Va néixer al 1867 i és la unió de diferents empreses que tracten amb l’aigua i el medi ambient. AGBAR és un referent internacional amb presència a molts països del món a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àsia i Europa.

agbar.es
COOPERATIVA PLANA DE VIC

Va ser fundada al 1966 per un grup de ramaders d’Osona. Controla de manera integral el procés de producció de l’alimentació des de l’origen fins a la comercialització i exportació.

planadevic.cat
MAFRIGES

Es dedica a la matança, especejament i comercialització de carn de porc des de l’any 1984. Mafriges controla totes les fases del procés productiu per tal de garantir la màxima qualitat dels seus productes.

mafriges.com
GRUPO VALL COMPANYS

És un grup empresarial fundat al 1956 que opera dins del sector agroalimentari i participa de totes les fases del procés productiu, garantint una alta seguretat alimentaria i òptima qualitat dels seus productes.

vallcompanys.es